На Житомирщину могли завезти яловичий жир, свиняче сало та печінку з фальшивими ветиринарними сертифікатами

На територію України ввезено харчові продукти тваринного походження із фальсифікованими ветеринарними сертифікатами.

Про це 14 вересня повідомили на Facebook-сторінці Житомирського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області.

“Відповідно до інформації, отриманої Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з відкритих джерел, виявлено факти ввезення на територію України харчових продуктів тваринного походження (сала свинячого, свинячої печінки та яловичого жиру) виробництва французької компанії «TRADIVAL SA» у супроводі фальсифікованих міжнародних ветеринарних сертифікатів, що були підписані Nathalia Doublet та Arnaud Lebret”, - йдеться в повідомленні. 

За результатами проведеного розслідування встановлено, що ввезення вищезазначених харчових продуктів здійснювали такі українські компанії:

1. ТОВ "ФУДЛАЙФ ПЛЮС"43023, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Лідавська, буд. 1;

2. ТОВ "РОЯЛ СТОРІ ПЛЮС" 43024, Волинська обл., Луцький р-н, м. Луцьк, пр. Молоді, 8;

3. ТОВ "ГЛОРІЯ ІМПОРТ ПЛЮС" 43016, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Данила Галицького, буд. 16.