
15:04, 14 квітня
Ідеальний стейк: усе про мармуровість, витримку і температуру – «Все про агро»

Якщо колись стейк був простою їжею, то нині це не просто вишукана страва на столі, а справжнє кулінарне мистецтво. Та що надає йому популярності? Чому він такий смачний? І як потрапляє на стіл поціновувача?
У новому випуску програми «Все про агро» на телеканалі Н1 вивчали історію стейків та дізнавалися усі секрети виробництва. І багато фактів просто дивують. Тож деталі дивіться у відео.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
14:01, Сьогодні
14:01, Сьогодні
11:19, 15 квітня
14:01, Сьогодні
live comments feed...